Boliden

När gruvan kom till stan

Under alla år har Boliden lagt sina stämmor i anslutning till sina gruvor och smältverk. Då huvudkontoret finns i Stockholm, och många av aktieägarna i Mälardalen, ville de för en gångs skull lägga årsstämman i huvudstaden. Samtidigt var det viktigt att ge en så äkta känsla av verksamheten som möjligt.

Läs mer

Utmaning:
Bolidens bolagsstämma var vårt första uppdrag med Boliden. Under alla år har bolaget lagt stämmorna i anslutning till någon av sina gruvor och smältverk i Sverige. Eftersom huvudkontoret ligger i Stockholm, och många av aktieägarna finns i Mälardalen, ville de för en gångs skull lägga den i huvudstaden.

Lösning:
Med temat ”Metals for modern life” var det var lika viktigt att ge en så äkta känsla av verksamheten som möjligt, som att spegla metallernas roll i det moderna samhället. En utmaning så god som någon, som vi med intensivt och kompetent samarbete med kommunikationsavdelningen på Boliden och våra egna underleverantörer löste till stor belåtenhet. Från entrén genom en gruva, till exponering av metallerna i vardagen på utställningen som välkomnade besökarna.

 

Facebook
LinkedIn
Twitter
Google+
http://gracestockholm.se/portfolio/boliden-3/
SHARE